Zwangerschapsmassage – ORM Massages
Bel voor een afspraak: 06-46738011 of gebruik het Contact Formulier

Hydromed-waterkussen-watermassage-liggend-FRAMO-Medium copyZwangerschapsmassage

Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!

(Wilt u iemand verrassen met een leuk cadeau of weet u iemand die zwanger is?)

Zwangerschapsmassage is een vorm van massage waarbij de cliënt in rugligging op het met warm water gevulde kussen ligt. Het warme water van het kussen geeft een natuurlijke ontspanning en verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De temperatuur van het kussen is tussen de 37 à 40 graden en in de zomer indien nodig ook koeler. De cliënt ligt heel comfortabel op de soepel meebewegende kussens en de warmte is aangenaam en ontspannend.

Een heilzame massage waarbij het ontspannen gevoel extra versterkt wordt door het schommeleffect en het kabbelende water. Dit geeft een gevoel van rust en behaaglijkheid en werkt zeer ontspannend.

zwanger-worden-kinderwens-380x228
De kussens passen zich aan de lichaamsbouw en laten het lichaam op een zachte wiegende manier genieten tijdens de massage. Deze behandeling heeft alle voordelen van een gewone massage, maar de cliënt hoeft zich niet om te draaien tijdens de massage en heeft ook geen last van harde gezichtssteunen.

Het warmte-effect van de kussen zorgt voor een versnelling van de stofwisseling, een betere doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen. Het verbetert de elasticiteit van het bindweefsel en gewrichtskapsels en ontspant de spieren en het zenuwstelsel. De behandeling zorgt er ook voor dat de cliënt even stil staat bij alle veranderingen in zijn lichaam. Tevens is er ontspanning van de rug en heupen waardoor de cliënt zich fitter voelt en de pijn verlicht.

Let op: Deze massage mag pas na drie maanden zwangerschap ondergaan worden.

 

Heeft u vragen of weet u niet welke massage het beste bij u past? Geen probleem, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06 – 4673 8011.

Copyright ORM Massages 2016, Van den broekstraat 32 - 3544 MV Utrecht, Massages ter Leidsche Rijn - Algemene Voorwaarden - Contact