Combinatie Massage – ORM Massages
Bel voor een afspraak: 06-46738011 of gebruik het Contact Formulier

Bij een combinatiemassage wordt er een harmonieuze samensmelting gecreëerd tussen een ontspanningsmassage en een klachtenbehandeling. Deze unieke benadering zorgt ervoor dat men zowel de stress en spanningen kan loslaten, als specifieke lichamelijke klachten gericht kan aanpakken.

De ontspanningsmassage richt zich op het bevorderen van algehele rust en ontspanning door middel van zachte en vloeiende bewegingen. Het helpt om de spieren los te maken, de bloedcirculatie te verbeteren en een gevoel van welzijn te bevorderen. Aan de andere kant, richt de klachtenbehandeling zich op specifieke probleemgebieden door middel van diepere en gerichte massagetechnieken, zoals triggerpointtherapie, sportmassage of drukpunten. Deze behandeling helpt om spierknopen en gespannen plekken te verlichten, bewegingsbeperkingen te verminderen en pijn te verlichten.

Tijdens een combinatiemassage worden beide benaderingen naadloos geïntegreerd, zodat het lichaam als geheel wordt behandeld. Dit zorgt ervoor dat de persoon in kwestie niet alleen kan genieten van een ontspannende ervaring, maar tegelijkertijd ook specifieke klachten effectief kan laten behandelen. Hierdoor is een combinatiemassage de perfecte oplossing voor diegenen die zowel ontspanning als een gerichte aanpak van hun lichamelijke ongemakken zoeken.

Copyright ORM Massages 2016, Van den broekstraat 32 - 3544 MV Utrecht, Massages ter Leidsche Rijn - Algemene Voorwaarden - Contact