Voet- en onderbeenmassage – ORM Massages
Bel voor een afspraak: 06-46738011 of gebruik het Contact Formulier

Voet- en onderbeenmassage

Onze trouwe voeten zijn de hele dag actief bezig; ze brengen ons naar de plaatsen waar we heen willen. Zij dragen ons gewicht, en zorgen dat we stevig op de aarde staan.

Een voetmassage is zowel ‘hemels’ als aardend, en geeft tevens ontspanning in het hele lichaam. De spieren & huid worden beter doorbloed, spanningen worden los gekneed en afvalstoffen worden afgevoerd. Aandacht voor onze veelzijdige voeten maakt ze zachter en gevoeliger.

Voet-onderbeen-massage

Met een voetmassage beïnvloed je het zenuwstelsel in het gehele lichaam. Het zenuwstelsel van de voeten is heel fijn vertakt en heeft een verbinding met de rest van het lichaam. Wanneer je de voeten masseert, blijven de spieren soepel en stimuleer je de bloedcirculatie in het hele lichaam. Je werkt niet alleen op lichamelijke functies, maar ook op het hele energiesysteem van het lichaam.

De effecten van de massage:

  • Het zenuwstelsel wordt gestimuleerd.
  • De opname van energie en afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.
  • Het energiesysteem wordt gestimuleerd.
  • De bloedcirculatie in de voeten, benen en de rest van het lichaam wordt gestimuleerd. Door de massage ontstaat er een vaatverwijdering in de spieren en de huid wordt goed doorbloed.
  • De afvoer van weefselvocht wordt bevorderd door stimulering van het lymfesysteem.
  • Grondig effect doordat de energie en aandacht naar beneden wordt gebracht (en verbinding met de aarde wordt gemaakt).

 

Heeft u vragen of weet u niet welke massage het beste bij u past? Geen probleem, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06 – 4673 8011.

Copyright ORM Massages 2016, Van den broekstraat 32 - 3544 MV Utrecht, Massages ter Leidsche Rijn - Algemene Voorwaarden - Contact