Afslank / Cellulitismassage – ORM Massages
Bel voor een afspraak: 06-46738011 of gebruik het Contact Formulier

Afslank / Cellulitismassage

fotoDit is een figuurcorrigerende manuele massage voor de vermindering van cellulitis en overtollige vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die bijdraagt aan slanker worden en figuurverbetering zonder medisch ingrijpen.

Vrijwel alle vrouwen krijgen op een zekere leeftijd last van cellulitis, kleine vetophopingen en een bobbelige huid op de armen, buik, billen, bovenbenen en heupen. Een mengvorm van verschillende massagetechnieken en Chinese cuppen pakt deze problematiek aan. De huid wordt gladder en strakker.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van de huid waardoor u letterlijk beter en strakker in uw vel komt te zitten. De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage, en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter. Maar na verloop van de tijd raakt men er aan gewend en kan zich dan beter ontspannen. Het gezegde ‘wie mooi wil zijn, zal pijn moeten lijden’ gaat zeker hier op.

Een gezonde manier om uw huid mooier te maken en uw omvang te verminderen. Samen met voldoende beweging en verantwoorde voeding werkt deze afslankmassagekuur heel bevorderlijk voor uw welzijn. U hoeft dus niet op dieet te zijn. Als u een dieet volgt is deze afslankmassage een mooie ondersteuning.

Deze massage kan op vrijwel elk gezond persoon worden toegepast.

Deze afslankmassage is zeer geschikt voor:

  • Cellulite / sinaasappelhuid
  • Plaatselijk afslanken
  • Huidverslapping
  • Hermodellering na zwangerschap (min. 9 maanden na de bevalling).

Effecten van de afslankmassage:

  • Bestrijden van cellulitis en zadeltassen.
  • Verlies in centimeters en in omvang.
  • Stimuleren van de circulatie, reiniging van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vet en vocht.
  • Bevorderlijk voor gezondheid en welzijn (energieker en fitter), en een beter zelfbeeld
  • Strakker maken van verslapte huid (bijv. na een zwangerschap).
  • Terugwinnen van elasticiteit – de huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder.

 

Heeft u vragen of weet u niet welke massage het beste bij u past? Geen probleem, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06 – 4673 8011.

Copyright ORM Massages 2016, Van den broekstraat 32 - 3544 MV Utrecht, Massages ter Leidsche Rijn - Algemene Voorwaarden - Contact