Recensies – ORM Massages
Bel voor een afspraak: 06-46738011 of gebruik het Contact Formulier

Recensies

Hieronder vindt u recensies van voorgaande cliënten en daarbij hun ervaringen.

Een zeer fijne massage

★★★★★
Een massage van Oscar is bijzonder weldad­ig. Hij voelt precies waar de pijnpunten ­zitten en zorgt voor ontspanning van de s­pieren én de geest. De kamer waarin hij masseert is warm en g­ezellig ingericht, met naar wens een rela­xed muziekje, waardoor je al snel totaal ­tot rust komt. Soms is de behandeling pij­nlijk, maar dat is noodzakelijk om stramm­e spieren los te maken. Oscar is zeer kun­dig en serieus met zijn vak bezig. Niet a­lleen kent hij het menselijk lichaam op z­ijn duimpje, ook staat hij open voor nieu­we ontwikkelingen, zonder zweverig te zij­n, en blijft hij zich bijscholen. Ik wordt zelfs h­erinneerd dat ik mijn oefeningen moet doe­n of water moet drinken. Ik heb al aardig­ wat masseurs gezien, maar Oscar is verui­t de beste, met de prettigste persoonlijk­heid. Daarbij zijn zijn tarieven schappel­ijk. Een aanrader!
- Melinda

Topkwaliteit

★★★★★
Zeer deskundige masseur tegen meer dan schappelijke prijzen. Zeker een aanrader om langs te gaan of het nu voor ontspanning is of als je klachten hebt!
- Patrick

Professioneel en vakkundige masseur

★★★★★
Al een paar keer bij Oscar geweest wanneer de spanning in mijn nek en schouders pijnlijk werd. Het fijne aan Oscar is dat hij met je meedenkt over waar de klachten vandaan kunnen komen en je daarover ook adviseert. Dit resulteerde bij mij steevast tot vermindering van mijn klachten. Ik kan hem dan ook iedereen aanraden die op zoek is naar een vakkundig masseur.
- Danielle

Een Aanbeveling!

★★★★★
Ik ben pedicure en door mijn werk en houding vast zittende schouders. Maar dat behoort nu tot het verleden, Oscar tot maandag!
- Esther

Top Masseur

★★★★★
Oscar is een zeer betrokken en gepassioneerde masseur waar ik de afgelopen maanden regelmatig kom. Hij weet goed de pijnlijke plekjes te vinden die extra aandacht nodig hebben en deze met technieken te verzachten. Daarnaast weet hij je ook goed te laten relaxen met een goede ontspanningsmassage. Na zijn massage kom ik altijd thuis met nieuwe energie, maar ook met een ontspannend gevoel. Een echte aanrader voor iedereen!
- Mark

Prima

★★★★★
Goede massage gehad. Voor herhaling vatbaar
- Kathy

Goed

★★★★★
Voor het eerst geweest. oscar zorgt dat je je heel erg op je gemak voelt. Legt alles goed uit. Alles goed besproken en uiteraard een zeer goede en krachtige massage. Ik weet waar ik de volgende keer naar toe ga. Dank je Oscar
- Kathy

zwangerschap

★★★★★
Ik ben tijdens mijn zwangerschap meerdere keren bij Oscar geweest en dat was zalig. Zowel voor zwangerschapsklachten, rugklachten, maar ook zware benen door meer gewicht. Tijdens de massage lig je op je rug op een waterkussen.
- Tamara

Vakkundig!

★★★★★
Al veel massages gehad, maar nog nooit zo vakkundig als van Oscar; goede druk, weet de spanning in de spieren feilloos te vinden en daarbij is hij een prettig persoon! Kortom, zeer aan te raden.
- Natasja

Super!

★★★★★
De praktijkruimte van Oscar is stijlvol ingericht en rustgevend. De eerste keer heb ik een onderbeen/voetmassage en was denk ik ergens halverwege 'even weg' zo ontspannend was het! Daarna heb ik de klachtgerichte massage ervaren. Wat een ontdekking! Waar mijn fysio en huisarts niet echt veel verlichting konden geven weet Oscar precies de juiste plekken te vinden! Zeker voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader dus!
- Katja

Massages bij Oscar is een feestje!

★★★★★
Oscar weet, ondanks dat ik altijd pijn heb in mijn spieren, deze te ontspannen en zorgt er voor dat ik minder pijn heb die dag. Dank je wel Oscar!
- Adilia

Professionele masseur

★★★★★
Bij Oscar heb ik cellulitisbehandelingen ondergaan. Ondanks dat het een vrij pittige behandeling was heeft Oscar deze goed uitgevoerd en daarbij elke behandeling rekening gehouden met de intensiteit die ik op dat moment aan kon. Op korte termijn voelde ik verschil aan mijn benen en op langer termijn was er een afname van beenomvang van enkele centimeters. Dit in combinatie met sporten en gezond eten. Ook hier kon Oscar goed in ondersteunen. Hij is een betrokken en professionele masseur. Ik ben zeer tevereden.
- Annelies

Exelente masajes

★★★★★
Es una persona que escucha primero y de acuerdo a las molestias da un masaje muy bueno he estado para masajes faciales para las piernas y espalda y la verdad salgo como nueva, excelente profesional. Siempre vuelvo a ademas es una excelente persona.
- Const

Betere houding

★★★★★
Ik kom al weer 2 jaar bij Oscar voor met name nek, schouder en rugmassages. Ik had last van een aantal verklevingen die ontstaan zijn door de zithouding tijdens het werken. Oscar heeft dat los gekregen en daarmee de houding van schouders en rug sterk verbeterd. Een absolute aanrader!
- Wolter

Cellulitisbehandeling

★★★★☆
Om een gladdere huid te krijgen heb ik een cellulitisbehandeling bij Oscar gedaan. De behandeling is niet pijnloos maar zeker de moeite waard!
- Renate

Prima

★★★★★
Een goede en prettige massage voor mijn moeder van 93 . Zeer behulpzaam Aan te bevelen.
- Josien

Highly Recommended

★★★★★
I’ve been going to Oscar for the past two years. He is a great therapist and I’ve benefited from the treatments. I suffer from chronic neck, shoulder and back pain due to bad posture and sedentary life style. Oscar is very experienced and provides excellent advice about exercise in addition to the treatments. He is also very friendly and flexible with the bookings. I’d highly recommend Oscar and his services.
- Mariana

Ontspannen

★★★★★
Met ernstige rugklachten (fysio genoeg gezien) kwam ik bij Oscar. Direct resultaat en ben nu pijnvrij. Daarnaast is Oscar superrelaxed en rekent hij zeer vriendelijke prijzen. Genoeg reden om wekelijks te ontspannen;-)
- Arthur

Zwangerschapsmassage

★★★★☆
Onlangs heb ik een zwangerschapsmassage (38w zwanger) gedaan bij Oscar. Ik kon daarbij liggen op een kussen waarbij er uitsparingen zijn voor buik en borsten. Erg fijn dat dit op maat is aan te passen. Het was heerlijk om eindelijk weer eens op mijn buik te kunnen liggen zonder bang te zijn om op de baby te liggen. De massage was erg ontspannend.
- Kim

Zwangerschapsmassage

★★★★★
Met bijna 39 weken zwanger heb ik een hele fijne zwangerschapsmassage gehad. Door een speciaal kussen kon ik nog heerlijk op mijn buik liggen zonder dat dit druk gaf. Ultiem ontspannen dus!
- Marijn

Zwangerschapsmassage

★★★★★
Tegen het eind van mijn zwangerschap heb ik regelmatig een zwangerschapsmassage gehad. Hierdoor kon ik goed ontspannen en volledig tot rust komen. Fysiek en mentaal was ik na de massage weer helemaal opgeladen. De zwangerschapsmassage werd uitgevoerd op een speciaal kussen ontworpen voor zwangere dames. Het kussen is zo te verstellen dat het voor elk postuur en omvang van de buik een fijne houding creëert. De buik wordt door de kussens licht ondersteund waardoor het gewicht wegvalt. Ik raad deze massage zeker aan!
- Annelies

I recommend !!!

★★★★★
Oscar is the great masseur!! He helped me a lot. He is a professionalist who can give really helpful advices and tell which exercises you should do to feel better. Oscar is really nice and open person. I recommend!!!! ---- Oscar jest super masażystą!! Bardzo mi pomógł. Jest profesjonalistą, który potrafi dać niezwykle pomocne rady oraz polecić ćwiczenia które powinno się robić, żeby poczuć się lepiej. Oscar jest bardzo miłą i otwartą osobą. Gorąco polecam!!
- Monika

Onderhoud voor mijn lijf

★★★★★
Ik breng mijn auto naar de garage voor onderhoud en mijn lijf naar Oscar. Af en toe een massage bij Oscar vind ik een absolute meerwaarde. Hij is vriendelijk en masseert top. Heb meerdere in de omgeving uit getest, maar ik blijf bij Oscar.
- Manfred Jansen

Excellent

★★★★★
Oscar is a well trained and dedicated professional that listens to your needs and adjust massage accordingly. I recommend him.
- Arthur

Topper

★★★★★
Geweldige massages bij Oscar. Altijd een praatje erbij, lekker ontspannen sfeer en wat ik fijn vind een krachtige styl van masseren! Aanrader ook voor de stevige massages.
- Dim Damen

Fantastisch

★★★★★
In een woord: fantastisch. De kennis, kunde en kracht van Oscar doen wonderen.
- Dennis

Mw

★★★★★
Оскар делает массаж грамотно, со знанием дела. Я давно страдаю проблемой с коленом, приходилось испытывать разные виды массажа, реально убедилась в эффективности массажа Оскара. На следующий день после массажа легче передвигаться, меньше чувствуется боль при ходьбе. Спасибо огромное!!
- Inna

Massage

★★★★★
Oscar is een super masseur! Hij neemt de tijd voor je en zijn massages zijn geweldig. Tijdens de massage let hij goed op de knelpunten in je lichaam en zorgt hij ervoor dat daar wat extra aandacht naar toe gaat. Ik kom na een massage heel ontspannen thuis!
- Leonie

Topper

★★★★★
Oscar is de beste! Zeer professioneel, stelt je op je gemak, kundig en met zeer goed resultaat. Aanrader!
- Nandi

Aanrader

★★★★★
Oscar weet altijd de pijnlijke plek goed te behandelen. Naast de vakkundige massages krijg ik ook altijd tips mee hoe te voorkomen en te onderhouden! Kortom een aanrader mocht je opzoek zijn naar een vakkundige masseur.
- Peggy

Super fijn!

★★★★★
Altijd fijn om naar Oscar heen te gaan. Hij neemt echt de tijd voor je en, kan goed masseren en helpt je van je klachten af 🙂
- Monique Van de bilt

Proffesional

★★★★★
I am very happy that I met Oscar. With his professional work and advice that he gave, you can really feel the difference. No matter if you have some pain, problems with your back or heck or you just want to get rid of you cellulite :). Highly recommend! Thank you Oscar!
- Katina

Proffesional

★★★★★
I am very happy that I met Oscar. With his professional work and advice that he gave, you can really feel the difference. No matter if you have some pain, problems with your back or heck or you just want to get rid of you cellulite :). Highly recommend! Thank you Oscar!
- Katina

Goede massage en snel resultaat

★★★★★
Met een flinke blessure aan mijn rechterbovenarm en -schouder na de eerste behandeling al resultaat. Oscar laat goed zien welke technieken hij in huis heeft. Ik ben er bijzonder blij mee.
- Marijke

Masaje personalizado

★★★★★
Lo primero que hace Oscar es preguntar y escuchar. Antes de todo quiere saber dónde está el problema. Por eso el masaje es personalizado Excelente masaje además. Al final me dio consejos de ejercicios para hacer en casa. Voy a volver seguro!
- Sara

Fijne zwangerschapsmassage

★★★★☆
Een fijne zwangerschapsmassage gehad bij 39 weken zwangerschap. Je kunt goed op de buik liggen tussen speciale kussens in waardoor je comfortabel ligt. Oscar weet precies waar de pijnlijke punten zitten en deze te verlichten en geeft ook advies mee voor een goede houding.
- Katja

Ervaren masseur

★★★★★
Ik kan Oscar niet anders beschrijven dan een zeer ervaren professionele masseur. Laatst een zwangerschapsmassage gehad en voor mijn zwangerschap al meerdere malen door hem laten masseren, van ontspanningsmassage tot triggerpoint massage, hij brengt direct verlichting bij klachten. Hij is van alle markten thuis. Ik zou hem iedereen aanraden!
- Marieke

Aanrader

★★★★★
Behalve dat Oscar een prettig persoon in de omgang is, is hij ook zeer bedreven in het geven van massages op maat. Hij weet waar hij over praat, en hoe hij het beste kan helpen. Ik kom al geruime tijd bij hem en zal dat blijven doen.
- Daniëlle

aanrader!

★★★★★
Oscar is een geweldige masseur. Hij besteedt veel tijd aan je en voelt precies waar de pijnpunten zitten. Ik ben nu twee keer geweest ga zeker weer als er iets vastzit in mijn lijf.
- Lili

Strong recommendation

★★★★★
I can fully recommend Oscar who is very skilled in massage. You feel relaxed and in very good hands. Thankyou!!!!
- Kate Corder

Top massage!

★★★★★
Oscar is een fijne masseur. Heeft kennis van zaken en pakt alle klachten die je hebt aan. Neemt de tijd voor je! Zeer prettig. Ik voelde al snel verlichting van mijn klachten. Echt een aanrader!
- Romy van de Scheur

vakman

★★★★★
Onlangs zaten mijn schouders en rug volkomen vast na een verhuizing. Ik kon meteen terecht bij Oscar, en na zijn massage waren de klachten zo goed als weg. Aanrader!
- Lili

Fijne stoelmassage!

★★★★★
De stoelmassage bij Oscar is iedere keer weer een feestje. Een aanrader voor iedereen!
- Tevreden klant

masaje de embrazo!

★★★★★
Durante mi último trimestre de embarazo tuve la fortuna de tener un mesaje con Oscar. El mesaje fue fenomenal, me relajó mucho y ayudó a dismunuir el dolor de la espalda. Definitivamente Oscar es el mejor masajista de Utrecht!
- Diana Odier

Zwangerschapsmassage

★★★★☆
Zeer vriendelijk ontvangst, Oscar is heel spontaan. De zwangerschapsmassage was heerlijk ontspannend! Zeker een aanrader!
- Ramona

Heerlijke stoelmassage

★★★★★
De stoelmassage van Oscar was heerlijk ontspannend! Er zat veel spanning in mijn nek en schouders. Na de massage was ik lekker moe en ontspannen. Daarna voelde ik me helemaal opgefrist.
- Peter

Top massage

★★★★★
Nog nooit zo een goede massage gehad. Het was een bijzondere en heilzame ervaring voor mij. Oscar is heel professioneel met een rustige en erg vriendelijke uitstraling. Ik heb mij gelijk op mijn gemak gevoeld. Ik kreeg ook wat oefeningen mee voor mijn rugklachten, echt top en kom zeker weer terug.
- Marie

Ik gun dit iedereen!

★★★★★
Oscar is een TOP masseur, hij stelt je erg op je gemak, neemt de tijd en weet precies te vinden waar pijnpunten of knopen zitten. Na een massage bij Oscar heb ik geen last meer van de spanningen in mijn schouders en rug. Erg fijn!
- Christien

Aanrader zwangerschapsmassage

★★★★★
Een zwangerschapsmassage bij Oscar is geweldig! Heerlijk ontspannen en tegelijk pakt hij zeer vakkundig de juiste spieren aan om klachten en pijn te verminderen. Een aanrader voor iedere vrouw in deze bijzondere periode.
- Manon

Geweldige massage

★★★★★
Eindelijk iemand gevonden die weet waar hij mee bezig is. Genoten van de massage ! Kom zeker terug !!
- Bas

Altijd fijn

★★★★★
Ik kwam in eerste instantie voor een cellulitis/bindweefsel massage kuur. Maar daar bleek mijn lichaam erg heftig op te reageren vanwege mijn medicatie en daarom omgezet naar ontspanningsmassages. Oscar heeft daar heel fijn in meegedacht en ik moet zeggen dat mijn lijf erg blij wordt van de ontspanning. Oscar weet waar hij het over heeft en het is fijn dat hij ook advies geeft. Ik kan hem zeker aanraden.
- Mieke

Ik kijk er altijd weer naar uit!

★★★★★
Ik kom al jaren bij Oscar voor massage. Zowel voor klachtenbehandeling aan de kuiten, voeten, rug of nek als voor ontspanningsmassages. Het is altijd kwaliteit. Ook mijn dochter is inmiddels al jaren klant bij Oscar. Hij geeft tips en adviezen mee voor houding en klachtenpreventie. En het is altijd gezellig! Een topper!!
- Martine

great masseur and professional

★★★★★
I have back problems for more than 15 years and I tried all types of professionals. Oscar massage is great, he can release my tension and pain, find my trigger points easily and work on them. He is a kind professional and provides exercises to do at home to stay fit and avoiding the pain.
- Eva

Heerlijke zwangerschapsmassage

★★★★★
Bij 28 weken zwangerschap heb ik een heerlijke massage gehad van Oscar. Met een speciaal kussen kon ik gewoon op mijn buik liggen, wat erg fijn was! Ik kwam er helemaal ontspannen weer vandaan, dus zeker een aanrader!
- Jonne

 

Recensie toevoegen

Heeft u een massage van mij gehad en wilt u zelf ook een recensie toevoegen? Vul dan hieronder uw eigen recensie toe:

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Copyright ORM Massages 2016, Van den broekstraat 32 - 3544 MV Utrecht, Massages ter Leidsche Rijn - Algemene Voorwaarden - Contact