Facelift massage – ORM Massages
Bel voor een afspraak: 06-46738011 of gebruik het Contact Formulier

Facelift Massage

Facelift Massage is een natuurlijke gezichtsbehandeling die het verouderingsproces van de huid vertraagt en rimpels vermindert. Hierdoor lijkt het net alsof u een facelift heeft gehad. Bent u nog niet toe aan kostbare en ingrijpende plastische chirurgie, maar wilt u wel uw rimpels laten verminderen en de contouren van uw gezicht verstrakken of van uw vermoeide uitstraling af? Dan is de facelift massage een perfecte oplossing.

De gezichtsmassage is een verfijnde massage die de huid en de gezichtspieren losmaakt. De technieken komen o.a. uit de Indiase massage & de Zweedse massage. De massage heeft een positief effect op de huid en geeft u een heerlijke diepe ontspanning van: gezicht, hoofd, hals, nek, lichaam en geest.

Klachten zoals stress, spanningshoofdpijn, gespannen ogen en slapeloosheid worden aanzienlijk verminderd. Ik behandel de drukpunten, bindweefsel, lymfedrainage en de diepere spieren worden mee behandeld. Door de diepte van de behandeling wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden de afvalstoffen van de onderhuid losgemaakt, die vervolgens naar de lymfevaten / lymfeknopen worden gemasseerd. Door de massage wordt de huid strakker zodat de bestaande rimpels vervagen.

De techniek is volledig natuurlijk en veilig, er wordt zelfs geen olie of massagecrème gebruikt.
Resultaten van de Facelift Massage:

  • Heerlijke ontspanning van lichaam & geest
  • Verlichting van stress, spanningshoofdpijn, gespannen ogen en slapeloosheid
  • U krijgt er een gezondere en soepelere huid voor terug
  • De dode huidcellen worden verwijderd en de poriën worden verfijnd
  • U krijgt nieuwe voedingsstoffen binnen en de afvalstoffen worden afgevoerd
  • De spanning & gezichtspieren in uw gezicht worden losgemaakt
  • De huid rond de ogen wordt mooier en elastischer
  • Ontspanning in de nek, schouders, verlichting van hoofdpijn, waardoor migraine aanzienlijk kan verminderen.

afbeelding1

 

Heeft u vragen of weet u niet welke massage het beste bij u past? Geen probleem, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06 – 4673 8011.

Copyright ORM Massages 2016, Van den broekstraat 32 - 3544 MV Utrecht, Massages ter Leidsche Rijn - Algemene Voorwaarden - Contact